Εταιρία

Οταν κόλλα τότε..... ΖΩΡΖΟΣ.  Είναι το σύνθημα που καθιέρωσαν χιλιάδες πελάτες μας με την προτίμησή τους στα προιόντα μας, γιατί ξέρουν ότι θα βρούν μια μοναδική ποικιλία από κόλλες, στόκους, αντισκωριακά, καθαριστικά, αυτοκόλλητες ταινίες και χρώματα για κάθε κατασκευή, συντήρηση ή επισκευή.


Από το 1968, πρωτοπόροι στον τομέα αυτό, προσφέρουμε στον καταναλωτή τα καλύτερα προιόντα της διεθνούς αγοράς, έχοντας πλέον την απαραίτητη εμπειρία για να προτείνουμε τις κατάλληλες λύσεις σε οποιοδήποτε επισκευαστικό πρόβλημα. Μέσα από τη συνεχή αναζήτηση για ποιότητα και καλύτερη εξυπηρέτηση του καταναλωτή, έχουμε καταλήξει σε μια μεγάλη γκάμα προιόντων η οποία συνεχώς εμπλουτίζεται. Με οδηγίες χρήσης στα ελληνικά και ελκυστικά στάντ προβολής, τα προιόντα αυτά εγγυώνται σίγουρες πωλήσεις και κέρδη στους καταστηματάρχες που συνεργάζονται μαζί μας. Τα προιόντα αυτά προέρχονται από εταιρίες καταξιωμένες στο χώρο τους και διεθνώς αναγνωρισμένες από τους ερασιτέχνες μάστορες. Μέσα σε ένα φιλικό περιβάλλον με εξειδικευμένο προσωπικό στα δύο καταστήματα μας (το ένα στο Κέντρο και το άλλο στον Αγιο Δημήτριο), μπορεί ο κάθε μάστορας ερασιτέχνης ή επαγγελματίας να βρεί τη λύση για κάθε επισκευαστικό του πρόβλημα.


Εμεις σαν εταιρία θα συνεχίσουμε να αναζητούμε νέες σειρές προιόντων που θα καλύπτουν τις δικές σας ανάγκες για να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις του μέλλοντος.