Όροι χρήσης

Εγγύηση προϊόντων 
Η επιχείρηση δεν παρέχει καμία εγγύηση ούτε για την ποιότητα, ούτε για καταλληλότητα πωλούμενου προϊόντος για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό, ούτε εγγυάται την ασφάλεια και την προστασία των χρηστών των προϊόντων αυτών. Τέτοιες εγγυήσεις παρέχονται, εφόσον παρέχονται, μόνο από τους κατασκευαστές και οφείλετε να ενημερώνεστε σχετικά από την συσκευασία του προϊόντος. Ωστόσο, η επιχείρηση, χωρίς να παρέχει οποιαδήποτε εγγύηση, αναλαμβάνει την υποχρέωση, για διευκόλυνση των πελατών της, να αντικαθιστά ελαττωματικά προϊόντα, εφόσον υπάρχει απόθεμα στις αποθήκες της ή διαφορετικά, να μεσολαβεί με τον κατασκευαστή για αποστολή νέου προϊόντος. 

Οι υποχρεώσεις σας ως Πελάτη 
Οι χρήστες της ιστοσελίδας www.zorzosae.com αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν τo ηλεκτρονικό κατάστημα και την κοινότητα για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε Περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο. Είστε υπεύθυνοι για: την επιλογή των προϊόντων που παραγγέλνετε και την καταλληλότητά τους για τους σκοπούς σας, τα έξοδα τηλεφωνικών κλήσεων και ταχυδρομείου για την επικοινωνία με την επιχείρηση, εάν υπάρξουν. 
 

Διαβάστε εδώ την Πολιτική Απορρήτου

 

Υπαναχώρηση, Επιστροφές Προϊόντων και Δικαιώματα Καταναλωτών 
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους. Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των προϊόντων που παραλαμβάνετε, την ποσότητά, το είδος τους και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα εγκαίρως (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ). Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε προϊόντα που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε με την αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση που εμφανίζεται στις ιστοσελίδες του ηλεκτρονικού καταστήματος εντός της ως άνω δεκαήμερης προθεσμίας. Εντός της ίδιας προθεσμίας οφείλετε να επιστρέψετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας στη διεύθυνση της επιχείρησης. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Η επιστροφή μπορεί να γίνει και με πίστωση του τραπεζικού λογαριασμού που θα γνωστοποιήσετε έγκαιρα και εγγράφως. Η παρούσα Σύμβαση δεν επηρεάζει οποιαδήποτε δικαιώματα καταναλωτών που προβλέπονται από τη νομοθεσία. 

Πολιτική-Εξωτερικοί σύνδεσμοι 
Η επιχείρηση δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων web sites και σελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω "συνδέσμων", hyperlinks ή διαφημιστικών banners. Συνεπώς για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη σας, οφείλετε να απευθύνεστε απευθείας στα αντίστοιχα web sites και σελίδες, τα οποία και φέρουν τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. Η επιχείρηση σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των web sites και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο.


Μεταφορικά
Τα προϊόντα μας στέλνονται με αντικαταβολή και ΕΛΤΑ σε όλη την Ελλάδα. Ο χρόνος παράδοσης είναι 3-5 εργάσιμες μέρες. Αν χρειάζετε επείγουσα αποστολή ή παράδοση κατ'οίκον, μπορείτε να μας ενημερώσετε για να το στείλουμε με ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ ή όποιο άλλο COURIER θέλετε.Το κόστος για την απλή μεταφορά είναι 5,50 € συν ΦΠΑ. Αν το σύνολο της παραγγελίας σας είναι μεγαλύτερο των 150.00 €, η μεταφορά με απλό ταχυδρομείο είναι ΔΩΡΕΑΝ.